Home Beauty Waarom een bad voldoet aan al jouw beauty wensen

Waarom een bad voldoet aan al jouw beauty wensen

0
Waarom een bad voldoet aan al jouw beauty wensen

Een bad is heerlijk. Je kunt erin ontspannen, spelen met het sop en jezelf schoonmaken tot je je herboren voelt. Maar de kuip is niets zonder douchewand, en zeker onmisbaar als je aan alle beauty wensen wil voldoen. Dit is waarom.

Een bad perfect voor perfecte benen

Je ziet vaak in reclames schitterende vrouwen met prachtig geschoren benen. Iets om jaloers op te zijn, maar ook erg arbeidsintensief. Je moet het onderhouden, en je hebt er nu eenmaal niet altijd zin in of tijd voor.

Een bad is perfect om je geschoren benen te onderhouden. Wat namelijk vervelend is als je geen waterbad hebt, is dat je in de douche moet staan. Voorovergebogen in een benarde positie om die haartjes maar te verwijderen. Balancerend op één been, welke wankel op de gladde vloer staat. Gevaarlijk, je kunt uitglijden. En wat vaak gebeurt: je snijdt jezelf. Au… Beter dus om op de rand te kunnen zitten! 😉

Douchewand een grote plus

Toch wil je niet alleen een bad. Wat je dan ook vaak ziet is dat mensen een bad én een douche hebben. De douche is voor de snelle frisheid in de ochtend, een bad voor een meer ontspannen avondje of een been-scheer-marathon.

Een douchewand is dus essentieel als je een badcombinatie met douche hebt. Een douchewand kopen bij doucheconcurrent.nl is dus zeker een goed idee. Ik deed het, en het beviel mij prima! Je kunt er ook baden kopen, trouwens. De douchewand sluit nauw aan bij mijn badrand en is maar voor de helft van de rand ‘bedekt’. Hierdoor kan ik de ene helft van het waterbad gebruiken om te douchen, en de andere helft om mijn benen te scheren en te relaxen.

Mijn bad ervaring stukken beter

Eerder had ik nooit echt behoefte aan een bad, ik was meer een douche-mens. Maar sinds ik er een heb wil ik niet meer anders. Als ik van een drukke werkdag thuis kom, is het eerste wat ik doe even uitgebreid in bad. Ik neem een wijntje erbij, en kom tot ultieme rust. Uiterste ontspanning. Dan kan ik me rustig voorbereiden op het eten, zonder dat ik met nog allerlei gedachten zit van het werk. Met gewassen haren, geschoren benen en een clean mind trek ik mijn pyjamabroek aan. Dan naar beneden, vuur aan en pannen erop. Het is tijd voor een rustige avond.