Home Mode Wat draagt ze vandaag? Een MYOMY tas!

Wat draagt ze vandaag? Een MYOMY tas!

0
Wat draagt ze vandaag? Een MYOMY tas!

She wears it lovely. Maar wat draagt ze vandaag? En nog belangrijker: wat zijn de trends voor de aankomende herfst periode? In dit artikel van shewearsitlovely.nl kijken we naar een bekend tassenmerk dat de modewereld opnieuw lijkt te veroveren. Namelijk het Nederlandse MYOMY! MYOMY kennen we natuurlijk van de Paper Bag: de boodschappentas in een modern jasje. Wat dit debuut item van MYOMY zo geliefd maakt, is dat het de Amerikaanse paper bag uitstekend na doet. MYOMY gebruikte voor hun tas echter wel de beste materialen van de hoogste kwaliteit.

In dit artikel gaan we het echter vooral hebben over de andere tassen van MYOMY. De Paper Bag lichten we ook nog even kort toe.

De papieren boodschappentas

De MYOMY Paper Bag was hét item waarmee het Nederlandse merk een positie in de markt heeft gewonnen. Tot op de dag van vandaag worden nieuwe ontwerpen nog steeds gebaseerd op deze succesformule. Het simpele, maar elegante design van de MYOMY tas spreekt boekdelen. Door sobere kleuren zoals bruin, grijs en zwart te gebruiken in de designs, weet het merk keer op keer tassen te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook erg stoer. In een MYOMY tas past dan ook behoorlijk wat. Je kunt deze dus echt wel voor meer gebruiken dan enkel boodschappen.

Welke tassen maken ze dan?

Naast de Paper Bag zijn er talloze andere typen en modellen die door MYOMY worden ontwikkeld. Zoals clutches, schoudertassen, backpacks en meer. De tassen worden geproduceerd en vervaardigd in India. Alles is volledig Fairtrade, wat inhoudt dat de mensen die de tassen produceren ook normaal betaald worden voor hun harde werk. Met een MYOMY tas laat je dus ook zien dat je ergens voor staat. Menig mode accessoire wordt per slot van rekening nog onder redelijk slechte omstandigheden gefabriceerd. Gelukkig pakt het Nederlandse MYOMY dat gewoon goed aan. Mede daardoor draag ik dit merk vandaag de dag.

Een MYOMY tas online kopen

Net als met vele andere consumenten producten hoef je ook voor een MYOMY tas niet langer de deur uit. Dat scheelt behoorlijk wat tijd! Niet alleen omdat je nu niet langer de stad in hoeft, maar ook omdat je simpelweg niet zo lang meer hoeft te zoeken. En dat is iets waar ik eerlijk gezegd best wel happy mee ben. De stad in is natuurlijk heerlijk, om even te lunchen of dineren. Maar de hele dag met tassen in arm er doorheen slenteren… Dat is voor mij niet langer weggelegd