Home Mode 4 redenen waarom jij voor Guess moet kiezen

4 redenen waarom jij voor Guess moet kiezen

0
4 redenen waarom jij voor Guess moet kiezen

Wie kent het merk niet, Guess. Dit merk staat bekend om haar sexyness en glamour. Soms heeft het merk ook wel wat casuale items maar altijd met een glamorous twist. Naast de mode items is dit merk ook te herkennen aan hun sensuele reclame met altijd wel een knappe dame in het middelpunt van de belangstelling.

 

Guess staat voor glamour

Dit merk staat allereerst voor glamour. De mode items uit de collectie stralen allemaal klasse uit. De materialen en kleuren die door Guess worden gebruikt zijn vooral zwart en leer. Deze materialen worden gemixt met toffe details zoals bijvoorbeeld het logo in het goud of zilver afgebeeld. Hierdoor ziet een outfit met een mode item uit deze collectie er altijd glamourous uit.

 

Guess staat voor casual

Naast glamour houdt dit merk ook van casual. Zo kun je een simpele jeans of basic shirt ook altijd terug vinden in de collectie. Guess heeft hier expres voor gekozen om er zo voor te zorgen dat de kleding altijd wel gematcht kan worden. De meeste zijn vaak niet zo fan van een hele glamorous outfit maar wel van een item. Mocht je bij guess shoppen kan je bijvoorbeeld gewoon een simpele jeans kopen en daar een super toffe groene su├Ęde blouse met gouden details daarop dragen. Mix en match is hier dus zeker aanwezig.

 

Guess staat voor tas

Wie Guess zegt, zegt er bij wel automatisch tas achter. De tassen van dit merk zijn beroemd, maar dan ook echt wereldberoemd. De tassen zijn te vaak te herkennen aan het unieke logo en nemen minimaal een achtste ruimte van het product in beslag. Maar daar zijn we juist zo verliefd op geworden. Daarnaast zijn de tassen in bijna alle kleuren, vormen en maten verkrijgbaar. Naast het logo zijn de tassen vaak ook nog voorzien van glamorous hengels. Wij zijn verliefd!

 

Guess staat voor schoenen

Naast de tassen zijn ook de schoenen van Guess mega bekend en weer door dezelfde details. Ook op de schoenen spring het logo er weer uit. De kleur goud en zilver wordt vaak teruggezien omdat dit weer het welbekende glamour uitstraalt. Verder wordt er met kleuren en materialen vooral heel basic gewerkt. Dit is een bewuste keuze geweest om het niet te gek te maken. Naar mijn mening hebben ze daar een goede keuze in gemaakt.

 

Ben je benieuwd geworden naar de hele collectie? Neem dan snel een kijkje op de site!