Home Mode Schoudertassen: de trends van 2018

Schoudertassen: de trends van 2018

0
Schoudertassen: de trends van 2018

Je kunt niet de dag doorkomen zonder een goede tas te hebben. Of je er nu een nodig hebt voor je schoolspullen of voor je laptop, een sterke tas is nu eenmaal onmisbaar. Nu zijn er natuurlijk ontzettend veel soorten tassen waar je uit kunt kiezen. Veel mensen hebben een rugzak, maar lang niet iedereen vind deze even fijn. Sterker nog, een groot deel van de mensen geeft aan dat zij toch wel liever een schoudertas zouden willen hebben. Wat zijn nu precies de voordelen van een schoudertas en wat voor soort schoudertassen zou je dan eigenlijk binnen moeten halen dit jaar? Dat gaan we eens bekijken!

De tassen van dit jaar

Veel mensen vinden dat schoudertassen altijd maar op elkaar lijken, echter is dit natuurlijk een totaal verkeerd beeld. Bij de rugzakken en andere tassen zien we veel felle patronen en kleuren terug, echter heb je ook steeds meer schoudertassen die het net even anders aanpakken dan in de voorgaande jaren. Dit zorgt er dan ook voor dat het een leuk soort tas is om mee te combineren, een leuke outfit samenstellen kan een stuk makkelijker.

We zien ook veel verschillen tussen de schoudertassen voor de heren en voor de vrouwen. Bij de vrouwen gaan we dit jaar echt de kleurige kant op, bij de herentassen blijft het toch een beetje donker.  Deze tassen zijn toch nog vaak donkerbruin of zwart. Dit is overigens wel beter voor de mannen, het ziet er niet zo mooi uit als zij een felle gele tas om de schouder hebben hangen. De meeste merken zijn dit jaar toch nog wel echt van de basic, dit is dan ook waar we 2018 mee kunnen omschrijven. Heb jij al enig idee wat er volgend jaar allemaal in de mode zal zijn?

De voordelen van een schoudertas

Er zitten veel voordelen aan het hebben van deze soort tas. Op de eerste plaats hoef je natuurlijk lang niet meer zoveel gewicht te dragen op je rug. Daarnaast is het zo dat een schoudertas vaak erg dik is, de kwaliteit van het leer is toch net even wat hoger. Zo kan je altijd je laptop beschermd in je tas hebben zitten. Vooral voor de studenten erg handig!  Dit jaar is Hilfiger flink een grote speler op de tassen. Zij hebben weer eens veel modellen naar buiten gebracht. Ook zijn er veel nieuwe merken bij gekomen. Voor iedereen zal er wel weer wat te vinden zijn op het gebied van schoudertassen!