Home Mode She wears a onesie

She wears a onesie

0
She wears a onesie

Ja, ik draag zeker onesies. Ik heb een hele collectie! Jij niet dan? Want dat kan ik echt niet geloven! Als je dan echt geen onesie hebt zal ik je even uitleggen wat zo een jumpsuit is en waarom jij er ook eentje moet aanschaffen voor de komende wintermaanden. Dat het koud wordt heb je vast wel gemerkt. En dat geeft ons gewoon een goeie smoes om een onesie te kopen. Ik zal dus eerst uitleggen wat zo een onesie nou precies is. Daarna vertel ik wat de voordelen van zo een lekker warm pak zijn en ten slotte vertel ik je welke soorten onesies er precies allemaal zijn. Zo kan jij bepalen of jij een onesie nodig hebt(natuurlijk heb je die nodig) en uit welk soort onesies je kan kiezen. Want er zijn echt gigantisch veel soorten onesies.

Wat is zo een onesie precies?

Een onesie is de benaming voor een comfortabele jumpsuit oftewel een “huispak”. Ik ben het niet helemaal eens met de benaming “huispak” want ik draag mijn onesie soms ook gewoon als ik even snel een boodschapje moet doen. Maar ik zal verder gaan met vertellen wat een onesie is. Het pak bestaat uit één stuk kleding, daarom heet het ook een onesie. Ze zitten heerlijk comfortabel en kunnen gedragen worden om te loungen/chillen en als pyjama. Maar je ziet de jumpsuits nu ook steeds vaker op festivals en verkleedfeestjes zoals carnaval. Onesies worden door zowel kinderen als volwassen gedragen.

Voordelen

Naast het feit dat een onesie heerlijk comfortabel is, kan ik je vertellen dat deze pakken echt super goed zijn in het warm houden van de drager. Daarom draag ik hem echt elke keer als het wat kouder wordt. In de winter draag ik dagelijks zo een lekker warme jumpsuit. Ze blijven zo warm doordat ze vaak gemaakt zijn van een fleecestof dat je goed warm houd. Het is ook echt een aanrader voor de kids om als pyjama te dragen.

Soorten onesies

Onesies zijn er echt in gigantisch veel soorten en ‘maten’. Er zijn namelijk onesies te verkrijgen in de vorm van een dier, superheld, kleur of ander wezen. Denk aan een vos, koalabeer, eenhoorn, Spiderman, Batman, Superman, je lievelingskleur of een andere vorm. De maten verschillen ook doordat de pasvorm van elke pak niet altijd hetzelfde is. Sommige zijn super oversized en andere hebben weer een gewone pasvorm. Dus let goed op als je zo een leuk huispak wil aanschaffen.

Als jij nog vragen hebt over onesies of tips hebt bij het vinden van leuke onesies? Laat het mij weten via het contactformulier!