Home Mode Dit is waarom vrouwen zoveel spullen meenemen

Dit is waarom vrouwen zoveel spullen meenemen

0
Dit is waarom vrouwen zoveel spullen meenemen

Je kent het vast, de momenten dat je ergens heen gaat en in je hoofd een soort checklist maakt. Alles moet mee, want er kan altijd van alles gebeuren. Om overal zo goed mogelijk op voorbereid te zijn, hebben veel vrouwen hun hele hebben en houden mee. Soms komt het goed van pas, maar meestal zorgt het er alleen voor dat je met een veel te zware tas rondloopt. Ben jij zo een vrouw die altijd van alles en nog wat mee heeft? Lees dan vooral deze blog, want voorbereid zijn kan ook op een heel andere manier.

Maak je tas leeg

Veel vrouwen maken hun handtassen niet eens eerst even leeg, voordat ze deze weer gaan gebruiken. De spullen van voorheen zitten er dan vaak nog in. Om er voor te zorgen dat je niet meer altijd met een volle tas loopt, raden we je aan om op te ruimen. Haal al je handtassen bij elkaar en probeer deze volledig te legen. Zo kun je elke keer als je ergens heen gaat met lege handtassen beginnen. Je kunt er dan in gooien wat je op die dag nodig hebt. Het zal een hele hoop zijn, maar je tas zal geen (extreem) overbodige spullen meer bevatten.

Neem niet de grootste tas mee

Als je maar even de deur uit gaat, of niet zo lang hoeft te reizen, is een tas vol spullen niet nodig. Op een feestje is het bijvoorbeeld verstandig om maar een klein tasje mee te nemen. Doe dit op zoveel mogelijk momenten. Je zal zien dat het voor jou ook alleen maar fijn is als je niet met een grote tas aan het zeulen bent. Zolang je portemonnee, een borstel en een lipglossje in je tas passen is het goed. Als het langer gaat duren moet je natuurlijk wel meer meenemen, want hoe langer je ergens bent, des te groter de kans is dat je nog iets nodig hebt.

Blijf het proberen

De eerste paar keren na het lezen van deze blog zal het je waarschijnlijk moeilijk afgaan. Je bent het immers gewend om een hoop spullen bij je te dragen. Met behulp van een klein lijstje kun je de belangrijke dingen van de overbodige spullen scheiden. Vergeet niet dat je elke keer een zo klein mogelijke tas moet meenemen. Dat zal je echt heel erg helpen om niet teveel mee te nemen. Kortom, vrouwen willen overal op voorbereid zijn en bewaren daarom van alles in hun tas.