Home Lifestyle De mooiste trouwauto huren

De mooiste trouwauto huren

0
De mooiste trouwauto huren

Je gaat binnenkort trouwen! De mooiste dag van je leven, moet natuurlijk wel in stijl zijn. Wij van she wears it lovely vinden dat je het niet mooi genoeg kunt maken, het is immers jouw dag! Waarschijnlijk heb je het meeste al geregeld: de trouw- en feestlocatie zijn geboekt en er is nog maar een vraag over: hoe gaan jullie erheen? Koetsen, limousines of een stoere sportwagen… allemaal superleuk, maar je moet dan wel een trouwauto huren. Lees hier wat er mogelijk is op het gebied van trouwvervoer, hoe je je bruidsstoet kunt versieren en waar je moet zijn voor de mooiste trouwauto’s!

Welke trouwauto huren?

Droom! Wat is jouw ultieme trouwauto? Fantaseer erop los en kijk waar je gedachten je brengen. Geen grenzen en geen gebaande paden. Alles kan nog in je fantasie, en bijna alles is te realiseren. Als je maar wilt en soms, eerlijk toegegeven, als je maar betaalt. Gaan je gedachten uit naar een klassieke trouwstoet of zie je een originele entree wel zitten? Een trouwauto huren is natuurlijk wel een keuzeproces waar je de tijd voor moet nemen. Het zal een groot deel van je trouwbudget innemen, dus maak je keuze weloverwogen. Als geld geen rol speelt, dan zouden wij de trouwauto huren die jullie het aller aller mooiste vinden! Heb je wel een budget? Laat je dan informeren door de diverse verhuurbedrijven.Je kunt bij sommige verhuurbedrijven kiezen of je zelf in de auto wilt rijden, of dat je een professionele chauffeur inhuurt via het verhuurbedrijf naar jouw keuze, bijvoorbeeld wanneer je een limousine huurt. De juiste trouwauto huren is een heel persoonlijke keuze, eentje die jullie samen moeten maken. Laat je vooral inspireren door plaatjes op pinterest of trouwmagazines en ga een trouwauto huren die bij jullie past!

Decoratie van de trouwauto

Als je een trouwauto gaat huren, mag je ook nog nadenken hoe je hem nog een beetje gaat pimpen! Maak er geen kermisattractie van maar houdt het simpel. Een bloemenboeket voorop staat chique! Ook kun je van tule leuke strikjes maken die je op jullie trouwauto kunt doen, maar ook op de auto van de bruiloftsgasten. Dan ziet iedereen gelijk dat jullie een bruiloftsstoet zijn! En eerlijk: het staat ook gewoon erg leuk. Zo kan je ook blikjes achter de trouwauto doen.Traditioneel gezien worden deze aan de auto vastgemaakt als het bruidspaar de bruiloft ’s avonds verlaat. Een heel oud gebruik dat nog vaak wordt gedaan. Behalve  grappig is het ook decoratief: zo’n sliert van blikjes achter de trouwauto ziet er heel leuk uit!