backpack

In stijl op reis met een backpack

Blog

Wie aan een backpack denkt, denkt vaak aan stoffige hippies die naar India gaan. Maar niks is minder waar. Wij van she wears it lovely kunnen bewijzen dat een backpack wel zeker stijlvol kan zijn en nog handiger dan een koffer is! Lees snel verder en ontdek de voordelen van een backpack en welke outfits je kunt meenemen om te reizen in stijl.

Welke backpack?

Backpacks komen in verschillende soorten en maten en kleuren. Het belangrijkste waar je op moet letten is de inhoud. De volgende inhoudsmaten worden onderscheiden:

Kleine backpack 40 tot 60 liter

Wie weinig spullen mee neemt, niet lang op reis gaat of naar een warm gebied gaat heeft genoeg aan 40 tot 60 liter.

Normale backpack 60 tot 80 liter

Ga je een aantal maanden backpacken? Kies dan voor een backpack van tussen de 60 en 80 liter. Dit is niet te klein, maar ook niet te groot waardoor je zeker niet te veel spullen mee neemt.

Grote backpack 80 tot 100 liter

Voor lange expedities, meerdaagse kampeertochten of backpack reizen naar koude gebieden kun je het best een backpack nemen van 80 tot 100 liter. Hier passen gemakkelijk dikke kleren in maar ook kampeerspullen.

Ik zelf heb het liefste een normale backpack. Dan kun je genoeg leuke outfits meenemen en is het allemaal nog behapbaar.

 

Welke outfits?

Op nummer 1 staat de maxi dress, een lange jurk die stijlvol gedragen kan worden op zomeravonden. Ook over je bikini naar het strand zit dit item ideaal. Hij neemt weinig ruimte in beslag en is met weinig accessoires aan te kleden.

Op 2 staat het korte spijkerbroekje. Makkelijke te combineren en met gemak te dragen. Zin in een avondje dansen, doe er een stijlvolle pump onder en een flatteuze top op en je bent het middelpunt van de avond.

Op 3 staan dan ook de pumps. Een paar is meer dan voldoende, zorg ervoor dat ze neutraal zijn, dan staan ze bij elke outfit leuk.

Nummer 4 zijn een paar elegante maar lekker zittende sandaaltjes. Deze kan je dragen bij een dagje cultuur snuiven, maar zijn ook prima te dragen in een hippe strandtent.

Op nummer 5 de jumpsuit. Handig om aan te schieten met je bikini eronder, maar met een leuk sandaaltje of pump ook prima te dragen als party outfit.

Nummer 6  is een egaal-kleurige harembroek. Ook voor dit item geldt met simpele top, maar met een goede sandaal of pump straal je in elke situatie.

Op nummer 7 staat een goed paar armbanden. Hoe simpel je outfit ook is, met deze eye-catcher fleur je het binnen no time op.

Zo kan jij ook backpacken in stijl! We wensen je veel reisplezier!

Geef een reactie