Home Lifestyle Fujifilm XT2 om aangenaam en makkelijk te fotograferen

Fujifilm XT2 om aangenaam en makkelijk te fotograferen

0
Fujifilm XT2 om aangenaam en makkelijk te fotograferen

Een camera gebruik ik voor allerlei doeleinden. Het is bijvoorbeeld wel zo leuk dat er een mooie foto bij een blogpost te bewonderen is. Daarom heb ik een tijd geleden geïnvesteerd in een goede systeemcamera. Mijn oog viel op de Fujifilm X-T2 systeemcamera, oftewel de Fujifilm XT2 zoals ik mijn camera regelmatig noem. In het begin had ik zo mijn twijfels. Ik ben weliswaar gek op technologie, maar een systeemcamera zoals de Fujifilm XT2 is toch wel een dingetje. Gelukkig viel het me alles mee. Verrassend genoeg is het nog niet eerder zo makkelijk en aangenaam geweest om foto’s te maken als nu met mijn Fujifilm XT2.

Bijzondere en professionele eigenschappen

De reden waarom het zo prettig is om met de Fujifilm XT2 foto’s of films te maken heeft te maken met de eigenschappen. Deze systeemcamera van het merk Fujifilm is uitgerust met veel professionele en bijzondere kenmerken. Zo heb je een beeldsensor van maar liefst 24.3 megapixel. Dat is natuurlijk nog niet alles. Je kan met de Fujifilm XT2 er ook voor kiezen om opnames in 4K resolutie te filmen. Met mijn Fujifilm XT2 systeemcamera maak ik dus moeiteloos de meest gedetailleerde foto’s en video’s. Dat merk je zelf echt. Je foto’s zien er ineens uit alsof je een pro bent. Dat is toch wel weer mooi meegenomen!

Aangenaam fotograferen met Fujifilm XT2

Goede eigenschappen en kenmerken zijn natuurlijk altijd belangrijk bij een dure systeemcamera. Persoonlijk vind ik tevens de hanteerbaarheid van mijn camera een ontzettend belangrijk aspect. Als de camera niet lekker in mijn hand ligt, dan is dat niet mijn camera. Een onderdeel waarmee de Fujifilm XT2 zich onderscheidt is voor mij de verbeterde hanteerbaarheid. Fotograferen is hierdoor ontzettend aangenaam geworden met de Fujifilm XT2. Zo is er een grotere grip en kun je eenvoudig draaiknoppen vergrendelen. Tijdens het ontwerpen van deze camera is er echt gedacht aan de gebruiker.

Een waardevolle investering

Ik hoor je al denken: allemaal wel leuk en aardig, maar zo’n Fujifilm XT2 is veel te duur voor mij. Eerlijk is eerlijk, een systeemcamera is nou eenmaal niet goedkoop. Persoonlijk heb ik ook echt een tijdje gespaard voordat ik zo’n camera kon aanschaffen. Ik moet wel zeggen dat mijn systeemcamera elke cent waard was. Een goede camera moet je eigenlijk zien als een waardevolle investering. Zeker als je de camera voor verschillende dingen gaat gebruiken. Mijn camera is mijn vakantiecamera, mijn werk camera en mijn camera voor de speciale gelegenheden.