Dames winterjassen

Het is weer tijd voor dames winterjassen!

Blog

Met de winter voor de deur is het weer tijd om mijn wintergarderobe door te spitten. We hebben dit jaar al een paar koude dagen gehad. Ik had een ontzettend leuke najaarsjas gekocht dus ik heb nog zolang mogelijk met die jas rondgelopen. Met een dikke trui eronder kan dat namelijk prima. Maar nu heb ik toch gemerkt dat het weer winterjas tijd is. Toen ik mijn kast doorspitte kwam ik mijn oude aftandse winterjas tegen. Die kan deze winter echt niet meer! Maar sinds ik niet elk jaar een nieuwe winterjas koop ben ik niet echt op de hoogte van de laatste trends voor dames winterjassen. Daarom ben ik op onderzoek uitgegaan. Voor een goede winterjas zijn er drie stijlvolle alternatieven: de jas van imitatiebont, een regenjas die ook geschikt is voor de winter en de klassieke gewatteerde winterjas. Ik schrijf deze blog over dames winterjassen voor de vrouwen die net als ik niet elk jaar een winterjas aanschaffen, maar daardoor de modetrends ook niet echt bijhouden. Met deze tips loop je er zeker fashionable bij deze winter!

Imitatiebont dames winterjassen

Als eerste heb je de dames winterjassen die van imitatiebont zijn gemaakt. Echt bont kan tegenwoordig niet meer. Hier sta ik volledig achter. Wat wel jammer is dat de jassen van imitatiebont vaak minder warm zijn. Ze zien er fluffy en schattig uit, maar echt warm zijn ze niet. De jassen die je via de link ziet zijn wel erg warm! Ik vind zelf de imitatiebont dames winterjassen erg hip en het past bij vrouwen tot rond de 35. Veel tieners lopen namelijk ook in deze jassen rond. Combineer de jas met een zwarte jeans, stoere leren laarsjes en een mooie handtas, en je kunt stijlvol de winter door!

Stijlvolle winter-regenjassen

Vorig jaar kwam de fel gekleurde regenjas trend al door in Nederland. Dit jaar is deze trend doorgevoerd in de dames winterjassen collecties. Wat is er in Nederland nou praktischer dan een regenjas die ook nog eens lekker warm is? Een warme jas die waterdicht is is echt een must-have voor in mijn garderobe. Kies de winterjas in een donkere, stijlvolle kleur. Ook een lange jas is mooier bij een regenjas. Combineer de jas met een waterdichte platte rugzak en hippe sneakers, en je loopt hip de winter door!

De gewatteerde winterjas

Als laatste heb je dan nog de klassieke gewatteerde winterjas. Dit item keert elk jaar terug in elke dames winterjassen collectie. Deze dames winterjassen zijn zowel in het lang en kort erg leuk. Wat ideaal aan deze dames winterjassen is is dat ze nooit uit de mode raken.

Met een van deze drie soorten dames winterjassen sla je deze winter de plank niet mis, en blijf je lekker warm!

Geef een reactie