Home Algemeen Blaklader dragen als stijlvolle werkkleding

Blaklader dragen als stijlvolle werkkleding

0
Blaklader dragen als stijlvolle werkkleding

Mode komt in allerlei soorten en maten. Ik vind werkelijk alles interessant als het fashion te maken heeft. Hierdoor verdiep ik me regelmatig in andere soorten kleding. High-end fashion is tenslotte niet de enige vorm van kleding die je beeldig kan dragen. Veel mensen in Nederland moeten ook werkkleding dragen. Daarom ben ik me in gaan lezen in de diverse merken werkkleding. Uiteindelijk kwam ik terecht bij het Zweedse merk Blaklader. Dit merk doet namelijk zoveel meer dan alleen stijlvolle werkkleding maken. Daarom zet ik vandaag Blaklader in de spotlight!

Zweedse kwaliteit en duurzaamheid

Voor elke vorm van werkkleding zijn een aantal aspecten erg belangrijk. Zo moet de kleding altijd functioneel zijn en veiligheid bieden aan de drager. Blaklader gaat nog net even verder dan de standaard aspecten. Dit Zweedse merk houdt ook rekening met kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor is Blaklader meer dan alleen een werkkleding merk. Het merk is continu nieuwe vormen van werkkleding aan het ontwikkelen. Zo gebruikt Blaklader polyester dat gerecycled is. Dus ben je nog op zoek naar werkkleding dat niet alleen veilig en functioneel is, maar ook van goede kwaliteit is en duurzaam? Neem dan een kijkje in het assortiment van Blaklader.

Alle kleding voor op het werk

Het assortiment van Blaklader bestaat uit werkelijk alle soorten en vormen van werkkleding die je nodig zou kunnen hebben. Van jassen tot schoenen, van overals tot jeans. Blaklader heeft het allemaal. Alle werkkleding die dit merk maakt, voldoen aan de strenge eisen die je kan stellen aan dit soort kleding. Zo wordt er rekening gehouden met de pasvorm en de manier waarop de kleding gemaakt wordt. Een voorbeeld zijn de naden van de werkbroeken van Blaklader. Er zit levenslange garantie bij normaal gebruik op de naden, omdat het Zweedse merk ervan overtuigd is dat ze overal tegen kunnen. Ideaal voor elke werkvloer waar werkkleding een vereiste is.

Blaklader Unite collectie

Het Zweedse merk heeft door de jaren heen een aantal indrukwekkende collecties werkkleding gehad. Zo was de lijn ‘Concept’ een daverend succes in 2016. Dit jaar heeft het Zweedse merk een nieuwe collectie op de markt gebracht, namelijk de Unite collectie. De werkkleding uit deze nieuwste collectie kun je als werkgever zo samenstellen zodat het hele team een professionele indruk maakt bij klanten. Bovendien is nog eens opnieuw naar de pasvorm en de materialen gekeken. Hierdoor is de Unite collectie zo modern als maar kan wanneer het om werkkleding gaat.