Home Health Alles over groenlipmossel

Alles over groenlipmossel

0
Alles over groenlipmossel

Wat opeens best populair is en wat nu veel naar boven komt is groenlipmossel. Het duikt opeens overal op. Veel drogisterijen nemen dit tegenwoordig op in hun assortiment en ook op onlinegebied zie je het vaak voorbij komen. En daarbij lijkt het ook een van de meest populaire voedingssupplementen te worden. Maar waar is het nou precies goed voor? Dit is bij vele nog een groot vraagteken. Daarom hebben wij wat informatie voor je op een rijtje gezet over wat het is en wat het doet. Disclaimer: we willen je er wel even op wijzen dat de informatie die we hier benoemen enkele feiten zijn. Over het algemeen is er nog niet veel onderzoek naar gedaan en valt er dus ook niets vast te stellen of het werkt en wat de voordelen zijn.

Groenlipmossel

De naam groenlipmossel heeft natuurlijk genoeg te maken met de naam mossel. Het is dan ook ene mosselsoort die gekweekt wordt in Nieuw-Zeeland. De schelp van de mossel is bruin en heeft aan de onderkant een groen kleurige rand. Dit verklaart ook wel de naam natuurlijk. Groenlipmossel is rijk aan verschillende vetzuren die zorgen voor een ontstekingsremmende werking en de sterke antioxidanten.

Populaire voedingssupplementen

Je hebt tegenwoordig natuurlijk ontzettend veel voedingssupplementen. Daarbij komen er ook steeds meer op de markt. Groenlipmossel is ook op de markt gekomen bij de voedingssupplementen en is daarbij goed te vergelijken met een superfood. Het ziet er mooi uit, exotisch, relatief onbekend en heeft dezelfde eigenschappen. Het is relatief onbekend en daarom benoemen we ook enkel feiten. Aan groenlipmossel zouden veel gezondheidsvoordelen aan toegeschreven moeten worden. Dit klinkt misschien iets te mooi om waar te zijn en daarom willen we je graag de verdere informatie erover geven.

De werking

Zoals er al eerder benoemd werd wordt de groenlipmossel vaak verwerkt in supplementen. Als iemand groenlipmossel als supplement voorgeschreven krijgt is meestal de grootste reden hiervan omdat het een ontstekingsremmende werking heeft. Naast een ontstekingsremmende werking zou groenlipmossel nog ontzettend veel andere belangrijke stoffen bevatten. Nogmaals willen we even benadrukken dat dit enkel de feiten zijn die echt bekend zijn over groenlipmossel. We willen niets aan iemand aanraden of in een goed daglicht zetten. Als je er geïnteresseerd naar bent is het altijd goed om je te laten adviseren of om gewoon je dokter op te bellen. Je dokter weet tenslotte alles je lichaam en kan je het beste advies en tips geven. Hou hier dus rekening mee!